Kopējais lapas skatījumu skaits

svētdiena, 2011. gada 20. marts

japan, france x2, latvia, germany, lithuania x2, england

otrkārt- šitā nedēļa.

daudz mācijos, arī slinkoju. bet beidzās viss labi. es ceru.

tātad biju pie sava kursa vadītāja, runājām par erasmus. viņš apstiprināja, ka varu braukt uz nīderlandi- hāga vai hārlema abās vietās piedāva studēt to, kas man der. vēl parunāšos ar erasmusa cilvekiem par visādiem sīkumiem un ne sīkumiem un tad sapratīšu līdz galam vai braukt vai nē. jo tas rada problēmas ar nākošāgada dzīvošanu/māju meklēšanu un tā. un vēl pašai jāizdomā vai gribu. jo it kā gribu un tādas iespējas vairs nekad nebūs, bet atkal viss pilnīgi jauns, visu atkal mainīt. nezinu, nebija viegli jau šoreiz. bet nu domāšu un izdomāšu!

tad vēl jāizdomā, kad braukt uz latviju, kad nē, kur un ko strādāt, kā, ko un kur darīt...

hah, jā, man patīk, ka lietuva dažākrt ieskrien manā istabā un paziņo visādas interesantas lietas :D. piemēram, nesen to, ka japānas zemestrīces dēļ katra diena ir saīsinājusies par 1, 8 milisekundi. viņa ļoti pārdzīvoja. tad vēl par releģiju runājām vienreiz. tad vēl taisam un ēdam daudz auzu pārslu putru, paldies mammai, kas ieteica. ļoti garšīgi, silti, veselīgi! :) vēl joprojām neēdu gaļu, lietuvai tas nepatīk, jo tad viņa nevar dalīties ar saviem ēdieniem dažreiz.

un vakar bija forša diena. palīdzēju lietuvai un viņas grupiņai filmēt dokumentālo filmu. vini filmē un intervē dejotājus un to kā viņi dejo baletu. skaisti, ļoti, ļoti skaisti. ceru, ka varēšu padalītiesa ar jums ar gala rezultātu! zane, es tagad saprotu kāpēc tev patīk francija un franči. filmējām antoan (nezinu kā pareizi raksta) un caroline viņi abi no francijas un abi dejo. un tik skaisti dejoja. un runāja franciski un dejoja baletu- lieliski! vienkārš visu laiku smaidīju un priecājos par viņiem. gribētu viņus paņemt un nolikt sev istabā un vienkārši priecāties. un antoan ir tik skaists, skaists ar tāāādu smaidu, tad, kad viņš pasmaida istaba piepildās ar sauli un pavasari un visi paliek priecīgi. ula teica, ka viņa boijfrends arī esot neizsakāmi skaists, gribēu viņus abus redzēt kopā, noteikti vēl labāk izskatās. un viņi bija milzīgi jauki un interesanti un enerģiski arī. nu vienkārši super! iedvesmoja. mums ar lietuvu uzreiz gribējās dejot baletu.

jā, viņai vispār diez gan okei kursabiedri. bija smieklīgi, forši, interesanti, jauki un jautri! jēj!

apsveicu ievu dzimšanas dienā! :*

vakarā hi-fi vietā iesim uz citu koncertu par brīvu, uz nicka, pie kura lietuva un ula pagāšgad palika šeit kaučsērfingā.

ā, es starpcitu tagad ar tur esmu, jau otro reizi, bet iepriekšējo izdzēsu. un lietuva vakar bija mana asistente un aizināja cilvēkus draudzēties tur, kamēr es radīju savu mākslu!

tagad turpināšu meklēt darbu, māju, entrepreneur'u plus jāsakārto istaba.


caroline.



















caroline un antuan.













caroline un antuan.


















caroline un antuan. klasē, kur lietuvai notiek lekcijas. tik skaisti un lieli logi un tāds skats!!! un pati klase arī bija smuka. daudz foršākas kā manējās.
un šie būs ļoti skaisti kadri.














video. caroline un antuan studijā.

lietuva un viņas grupa (nepilna, vēl jābūt divām meitenēm) floris (vācija) un adian (anglija).


















šitas bija ļoti bailīgi un smieklīgi reizē. lietuva nedaudz nojūdzās, tieca, lai aizveru acis un kad atvēru- redzēju šo un viņa robota balsī teica, ka viņa ir robots judita. atsauce uz šeldonu izrādās, es vienkārši neatcerējos to sēriju, kur viņš negājā ārā no mājas un lika lenardam nēsāt apkārt datoru, kur bija viņš (nu no web kameras), tāpēc pirmajā brīdī bija bailīgi! :D











čau, bučas un saule!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Sekotāji